Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10  


Mlecznik przyszedł bardzo szybko, fachowo zapakowany. Bardzo lubimy u Państwa kupować, najbardziej bezpośrednio w sklepie, bo tyle tam pięknych rzeczy.
A.W.

Anna Wojtaszczyk, 2017-12-08

Bardzo miła , szybka i profesjonalna transakcja . POLECAM!!!

Bożena Bąchór, 2016-08-02

100 procent zadowolenia szybko, miło i profesjonalnie polecam wszystkim i dziękuje

stasiekb100, 2016-05-13

Bardzo miły kontakt. Błyskawiczna dostawa. Polecam.

M. Stefanowska, 2016-03-29

Kontakt,rozmowa z "szefową"na poziomie"górnej półki;Doskonała wiedza i znajomość w temacie.Towar zgodny.Przesyłka bez zastrzeżeń.Dziękuję.Powodzenia.

z-ibi, 2016-02-24

Przedmioty zgodne z opisem,fachowo zapakowane,szybka realizacja,polecam!

A.A.S., 2015-12-15

Przedmiot zgodny z opisem, starannie zapakowany, szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam

Megi, 2015-11-25

Tak błyskawicznej przesyłki kurierskiej jeszcze nigdy nie otrzymałem.Trasa ok.500 km w ciągu ok.25 h. Brawo ! Bardzo staranne opakowanie.Towar zgodny z opisem.Doskonały kontakt mailowy.Z czystym sumieniem gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

Krzysztof Stankiewicz, 2015-07-21

Przesyłka dotarła szybko,towar zgodny z opisem,starannie zapakowany.

olga bracha, 2014-12-17

Bardzo dziękuję za fachową obsługę. Polecam wszystkim.

Sabina Rokita, 2014-10-23
Jesteś na stronie: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-14 21:57
http://hati.com.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane