Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10  


Przesyłka zgodna ze zdjęciem i opisem sklepu solidna i bardzo szybka realizacja zamówienia gorąco polecam

Stanisława Morawska, 2014-10-14

Oby wszystkie firmy tak funkcjonowały i realizowały składane zamówienia. Dzięki Państwu mogłem przekazać prezent urodzinowy dla mojej Żony, o którym myślała od dawna. Dziękuję i polecam wszystkim zainteresowanym z korzystania z tej Firmy.

Zbigniew Melanowski, 2014-10-03

Pierścionek, które zakupiłem w Antyki - Kopalnia Marzeń jest zjawiskowy, gustowny, a co istotne posiada w sobie piękno... to coś... Realizacja zamówienia była błyskawiczna, kontakt niezwykle przyjemny oraz.... z rabatem ;) Polecam serdecznie!

P. M. M., 2014-03-15

Polecam sklep. Kontakt telefoniczny bezproblemowy, odpowiedzi na pytania kompetentne i prawdziwe, bardzo dobrze zapakowany towar (porcelana). W skali od 1 do 10 daję 10!!!

Andrzej Pacana, 2014-01-09

Zamówienie zrealizowane w jeden dzień, towar zgodny z opisem. Polecam

Andrzej Michalski, 2013-12-16

Opis produktu zgodny z rzeczywistym wyglądem.Dostawa szybko .Polecam

anna Zdanowska-Ruskan, 2013-12-11

Towar zgodny z opisem. Przedmioty starannie zapakowane, dotarły bez uszkodzeń.Polecam

Natalia , 2013-11-22

Jestem zadowolony, przesyłka dotarła cała i pięknie zapakowana

Mirosław Jankowski , 2013-11-20

Jestem pod wrażeniem obsługi tego sklepu. Dawno nie spotkałam się z tak indywidualnym podejściem do zamówienia. Serdecznie wszystkim polecam zakupy w tym sklepie!

G.Z., 2013-11-18

Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę. Przedmioty były w jak najlepszym gatunku, starannie zapakowane, dotarły bez uszkodzeń.

Jolanta Puzynowska, 2013-10-13
Jesteś na stronie: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-14 21:45
http://hati.com.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane