Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10  


Już po raz trzeci korzystam z usług Antyki-Kopalnia Marzeń s.c.Oby więcej tak solidnych firm.Przesyłka dotarła do mnie w zadziwiająco krótkim terminie,solidnie zapakowana.Cukiernica tak jak mi pisano, w idealnym stanie.Gorąco polecam zakupy w tej firmie.Jestem przekonana,że nie jest to mój ostatni kontakt z tą firmą.

Teresa Wiśniewska Pułtusk, 2013-07-31

Bransoletka-cudeńko dotarła szybko. Właściciele serdeczni i uprzejmi. Miło robić takie zakupy.

Joanna Friedel, 2013-04-11

Bardzo dobry kontakt. Zegarek w b. dobrym stanie, zgodny z opisem.Szybka przesyłka. Polecam. Solidna firma. 12.03.2013 r.

Bogusław Kropielnicki, 2013-03-13

Towar zgodny z opisem.Jestem zadowolona. Dobry kontakt. Dziękuję i pozdrawiam.

Małgorzata Gosławska, 2013-02-14

Zamówienie zrealizowano błyskawicznie, towar[krzesła] starannie zapakowano.Krzesła w rzeczywistości ładniejsze niż w opisie.100% satysfakcji.

Marzena Jerzy, 2013-02-12

Doskonaly i punktualny serwis. Dziękuję

Andrzej Langner, 2013-02-01

Świetny sklep. Błyskawiczna obsługa i certyfikat na życzenie. Gorąco Polecam.

Ewa, 2013-01-10

Dobry towar (biurko) w przyzwoitej cenie, bardzo mili i kompetentni sprzedający, świetny kontakt, elastyczność i życzliwość - pełna satysfakcja!

Andrzej Dąbrowski, 2012-12-19

Wszystko sprawnie i szybko.Zgodnie z opisem. Dziękuję

mM. Witkowski, 2012-12-04

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko,porcelana zapakowana perfekcyjnie.

Katarzyna Ludwiczak, 2012-11-17
Jesteś na stronie: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-14 21:45
http://hati.com.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane