Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10  


"Kopalnia Marzeń" spełnia nasze marzenia. Dziekuję i pozdrawiam.

Wanda Ściążko, 2012-10-30

Profesjonalna, miła obsługa. Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam. Małgorzata Szabat. 14 09 2012

Małgorzata Szabat, 2012-09-14

Serdecznie dziękuję za szybką przesyłkę. Zegarek jest piękny. To wielka przyjemność współpracować z tak kompetentnymi i życzliwymi dla klienta osobami. Pozdrawiam.

Ewa Daliga, 2012-08-29

Błyskawiczna realizacja zamówienia. 100 % satysfakcji.

Zofia Taf- Gryń, 2012-08-14

Sklep godny polecenia. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar w pełni zgodny z opisem, bardzo starannie opakowany. Myślę, że to nie koniec moich kontaktów z "Kopalnią Marzeń"

Maria Floryńska, 2012-07-29

Towar zgodny z opisem, przesyłka bardzo szybka. Pełen profesjonalizm.

Iwona Rojek, 2012-07-17

zamówiony towar w niedziele, otrzymałam we wtorek, towar zgodny z opisem, zabezpieczony przed uszkodzeniem, starannie zapakowany brosza piekna i kolczyki też
firma godna polecenia
j

Jadwiga Ślawska Szalewicz, 2012-07-17

Transakcja na najwyższym poziomie.Wzorowo,profesjonalnie.kulturalnie i elegancko.Dziękuję za wspaniałą obsługę.fachową i merytoryczną.Porcelana piękna w 100%spełniła moje oczekiwania.Po prostu spełniłam swoje marzenie.Bardzo dziękuję,gorąco polecam i serdecznie polecam.

Danuta Wawrzyniak, 2012-06-21

Jestem zadowolona z zakupu. Porcelana przeszła moje oczekiwania... Urocze opakowanie, solidne zabezpieczenie przed stłczeniem, ekspresowa realizacja zamówienia. Dobrze, że jesteście!

Maria Borys, 2012-05-28

Bardzo dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia . Polecam !
16.02.2012

Andrzej Langner, 2012-02-16
Jesteś na stronie: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-14 21:45
http://hati.com.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane