Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10  


W galeri tej zakupilem okolo pol roku temu zloty zegarek .Bardzo fachowa i mila obsluga,a sprzedawany towar w perfekcyjnym stanie mechanicznym i wizualnym.Polecam

Gerard Stankiewicz, 2012-02-12

Świetny kontakt, profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem. Zakupione przedmioty były bardzo dobrze zabezpieczone, a zamówienie zostało szybko zrealizowane.

Aleksandra Bejm, 2012-02-12

Bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka troskliwie opakowana. Pełen profesjonalizm, poważne i odpowiedzialne podejście do klienta. Polecam.

Michalina Janaszak, 2012-02-11

Zamowiony serwis otrzymalam w ciagu 2 - ch dni zgodnie z opisem na stronie - profesjonalnie zabezpieczony przed uszkodzeniem . Sklep godny polecenia. Elzbieta Pikosz 5-02-2012

Elzbieta Pikosz, 2012-02-05

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Broszka przepiękna,bardzo starannie zapakowana! Polecam ten sklep!!!

Małgorzata Klimczak, 2012-02-04

Towar zgodny z opisem, profesjonalna obsługa, zamówienie dostarczone w bardzo szybkim terminie - tak jak obiecano, bardzo dokładnie zabezpieczone przed uszkodzeniem. Absolutnie firma godna polecenia!

Joanna Chwastek, 2012-01-03

Bardzo polecam !!! Przesyłka dostarczona błyskawicznie. Porcelanowa figurka zgodna z opisem, bardzo pieczołowicie zapakowana. Szczęśliwego Nowego Roku 2012 !

MaŁgorzata Klimczak- Kapszewicz, 2011-12-30

Pełen profesjonalizm,bardzo poważne traktowanie klienta.Towar zgodny z opisem.Przesyłka dostarczona w bardzo krótkim terminie.Odpowiednie zabezpieczenie towaru przed uszkodzeniem.Bardzo polecam.Solidna super firma.Teresa Wiśniewska

Teresa Wiśniewska, 2011-11-29

Wszystko bardzo profesjonalnie - Polecam.

Iwona Rojek, 2011-11-12

Profesjonalna obsługa, mimo błędu w zamówieniu, bezproblemowa korekta. Szybko i sprawnie, polecam.

Piotr Chudy, 2011-10-28
Jesteś na stronie: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-14 21:45
http://hati.com.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane