Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10  


Sklep - wzór obsługi i troski o klienta. Miła, przyjazna atmosfera, profesjonalna obsługa i informacja. Jakiś czas temu kupiłam fotele, do których wówczas nie było stolika. Pani obiecała, że będzie o mnie pamiętać. Wczoraj zadzwoniła z wiadomością, że stolik będzie niedługo.... a minęło sporo czasu i nawet ja już trochęo tym zapomniałam...
Sklep serdecznie wszystkim polecam, bo naprawdę rzadko się zdarza tajie mile, fajne miejsce.

Jadwiga Madjecka, 2011-02-24

transakcja wykonana sprawnie, towar w dobrym stanie, polecam

maria, 2011-02-03

git :)

Paweł, 2010-12-14

Zakupilam serwis na 18 osob.Jestem bardzo zadowolona,polecam ten sklep,wszystko odbylo sie bezproblemowo,szybko i w bardzo milej atmosferze.Polecam serdecznie ten sklep ze wzgledu na profesjonalizm i mila obsluge.

Barbara, 2010-12-11

Sympatyczna, profesjonalna współpraca i obsługa; porcelana bardzo ładna i doskonale zapakowana.
Polecam "Kopalnię Marzeń. Pozdrawiam panią Iwonkę.

Elżbieta Wodecka, 2010-11-19

Bardzo mila obsługa, towar zgodny z opisem . Bardzo polecam

Maria Lipińska, 2010-09-24

Obsługa rewelacyjna. Bardzo szybka dostawa. Towar super zapakowany i w idealnym stanie tak jak podane w opisie. Polecam!!

Marzanna, 2010-08-24

Polecam sklep! Przesyłka dotarła b.szybko. Przedmiot zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany. Pozdrawiam.

Małgorzata Klimczak, 2010-08-19

Jestem zadowolona szybkiej i profesjonalnej obsługi personelu oraz szybkiej dostawy.....

Leonia Grzech, 2010-07-21

Ślicznie dziękuję za wszystkie 132 sztuki szczęścia, które dotarły do mnie błyskawicznie, bardzo elegancko i bezpiecznie zapakowane. Obydwa serwisy obiadowe są w doskonałym stanie i wyglądają fantastycznie ! Polecam wszystkim kupującym - z uznaniem stwierdzam, że współpraca z "Kopalnią Marzeń" to niezwykle niezwykle miła i profesjonalna przygoda . Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam serdecznie pania Iwonkę :) :)

Ewa Kozdraś, 2010-06-22
Jesteś na stronie: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-14 21:46
http://hati.com.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane