Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10  


Dziękuję bardzo za przesyłkę. Towar dostarczony w doskonałym stanie. Polecam sklep, niezwykle miła i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Mam nadzieje, że będę stałym klientem. Pozdrawiam.

Agnieszka Rajewska, 2010-02-16

Sklep godny polecenia !!! Dostawa błyskawiczna .

Anna, 2010-02-08

Polecam zakupy w Kopalni Marzeń. Bardzo miły kontakt, sprzedawcy dbają o potrzeby klienta. Pierścionek jest śliczny, w żadnym sklepie jubilerskim nie znalazłabym takiego cuda. :)

Małgorzata Głuc, 2010-01-16

Polecam zakupy w tym sklepie. Stoliczek piękniejszy niż na zdjęciu. Będę stałą klientką i Państwa też zapraszam!!!

KAROLINA KUZIA, 2010-01-11

pRZESYŁKA DOSZŁA.fILIŻANKA PRZEPIĘKNA, W DODATKU ZAPAKOWANA BARDZO PIECZOŁOWICIE, CO ŚWIADCZY, ŻE PAŃSTWO BARDZO DBACIE O KLIENTÓW.z PEWNOŚCIĄ BĘDĘ CZĘŚCIEJ KORZYSTAĆ Z OFERTY TEGO WSPANIAŁEGO SKLEPU.

IzaBELA rOMANOWSKA, 2010-01-09

Polecam zakupy w tym sklepie:). Błyskawiczna dostawa, porcelana świetnie zapakowana:). Bardzo ok!

Jola Bernfeld, 2010-01-08

Pragnę podziękować za obsługę na właściwym poziomie. Jestem zadowolony, polecam

Leszek z Bydgoszczy, 2009-12-17

Miła obsługa, szybka wysyłka,towar OK!-świetnie zapakowany, Polecam!

Dorota Tatur, 2009-12-11

Super sklep!!!, szybka wysyłka, świetna informacja. Bardzo polecam!!!

Edward Olasiński, 2009-12-04

Jestem pod wrażeniem szybkości wysyłki. Szybka transakcja , miła i rzeczowa obsługa - szczerze polecam.

Jacek Hupert, 2009-10-26
Jesteś na stronie: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-14 21:46
http://hati.com.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane